CONTRACT PRESTARE SERVICII Societate sau PFA si Sakya Provita SRL NR 1/23.02.2025 Prezentul contract se încheie între:
Art.1 PĂRȚILE CONTRACTANTE
1.1[Numele Societății sau PFA], persoană juridică română, cu sediul social în [Adresă], înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. [Număr], având CUI [CUI], reprezentată legal prin [Nume Reprezentant], în calitate de prestator de servicii, denumit în continuare în prezentul contract Prestator respectiv REPREZENTANT (CLOSER/CALLER/SETTER), pe de o parte si Societatea Sakya Provita SRL cu sediul în Bucuresti, strada Aleea Cricovul Sarat 9, bl, N27, sc.1, ap.7 cam 2, Sector 4 , înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalului Bucuresti J40/9182/26.05.2021, având CUI/CIF 44334932, EUID: ROONRC.J40/9182/2021 , cont bancar: RO16UGBI0000502019387RON, adresa de email contact@annlouisemachedon.ro, annlouise.terapeut@gmail.com, prin reprezentant legal Ann-Louise Samoila - Machedon, în calitate de Beneficiar, denumit în continuare Beneficiarul au convenit să încheie prezentul contract cu respectarea următoarelor clauze:
Art.2. OBIECTUL CONTRACTULUI 2.1. Obiectul Contractului îl reprezintă prestarea de servicii de vanzari prin telefon si inchidere de contracte (calling și closing) prin intalniri video online , de servicii de promovare a webinariilor, cursurilor online si a produselor cu continut digital pentru clienții Beneficiarului de către Prestator în favoarea Beneficiarului conform termenilor și condițiilor stabilite în acest contract. 2.2. Beneficiarul, prin prezentul contract, îl împuternicește pe Reprezentant, în mod statornic, atât să negocieze cât și să încheie contracte, în numele și pe seama Beneficiarului, având ca obiect promovarea și vânzarea bunurilor cu conținut digital, a conținutului digital și a serviciilor digitale puse la dispoziție de către Beneficiar, din gama de produse a acestuia, către terți. Activitatea se va desfășura în contul Beneficiarului, iar contractul va fi structurat pe module și conținut, prin prezentarea de oferte în cadrul întâlnirilor telefonice, intalnirilor video online pe platforme precum Zoom sau alte platforme specifice. Acestea vor fi negociate cu terții la nivel de preț, prin prezentarea de oferta financiară, de către Prestator în numele Beneficiarului, iar semnătura contractului va fi realizată direct si exclusiv de către Beneficiar și client.
2.3. Reprezentantul este împuternicit să reprezinte interesele comerciale ale Beneficiarului, în teritoriu, în limitele stabilite de prezentul contract, extinzând astfel afacerile acestuia şi sporindu-i buna reputație. 2.4. Reprezentantul, prin statutul său, își va organiza activitatea în mod liber în derularea prezentului Contract. În acest sens, în considerarea calității de agent independent, Reprezentantul își stabilește programul și metodele de lucru, respectând principiile aferente strategiei comerciale a Beneficiarului conform termenilor și condițiilor stabilite în acest contract. 2.5 În calitatea sa de agent independent, Reprezentantul va suporta toate costurile aferente funcționării și desfășurării activității sale, inclusiv cele fiscale și sociale, salariile aferente propriilor angajați, contribuțiile sociale, impozitele, taxele, cheltuielile, costurile de deplasări, diurne și cazare, promovare personală etc. 2.6. Team Leader-ul reprezentanților, care este coordonatorul departamentului de vânzări al Beneficiarului, respectiv al echipei de reprezentanți de vânzări privind operațiunile de contractare și vânzare, are responsabilitatea de a asigura buna desfășurare a activităților de calling și closing, supervizând și oferind suport reprezentanților în relația cu potențialii clienți. În cazul în care un Team Leader nu este desemnat oficial prin acest contract sau anexa, atribuțiile acestuia vor fi preluate de o persoană numită de Beneficiar sau chiar de Beneficiar. 2.7. Prestatorul se angajează să respecte strategia comercială a Beneficiarului și să promoveze în mod profesionist serviciile și produsele digitale în vederea creșterii vânzărilor și dezvoltării bazei de clienți.
Art.3. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI, DURATA CONTRACTULUI 3.1 Incheierea Contractului 3.1.1 Prin acceptarea prezentelor prevederi, respectiv prin acceptarea contractului , a termenilor si conditiilor din platforma https://www.annlouisemachedon.ro/termeni-conditii-caller-closer contractul se consideră încheiat între părți, părțile declară că au citit, înțeles și acceptat toate clauzele acestuia. 3.1.2 Prezentul document are valoare de contract, fiind valabil încheiat la distanță, exclusiv prin utilizarea de mijloace de comunicare la distanță, fără prezența fizică simultană a părților și fără a fi necesară semnătura părților (olografă sau electronică). Pentru evitarea oricărui dubiu, Părțile convin că semnătura nu reprezintă în niciun caz o condiție de validitate a Contractului. 3.1.3 Contractul poate fi semnat în format fizic sau electronic, conform legislației aplicabile.
3.2 Durata Contractului 3.2.1 Prezentul Contract se încheie pe o durată determinată respectiv in perioada 01.09.2024 – 28.02.2025 și intră în vigoare la data acceptarii a colaborarii de către părți prin oferirea de prestarii servicii, prin acceptarea conditiilor din prezentarea online pe platforma zoom sesiuni video zoom https://us02web.zoom.us/j/8899001188, sala personală de ședințe a lui Ann-Louise Samoilă Machedon incepand cu data de 09.08.2024. 3.2.2. La expirarea perioadei inițiale, contractul se poate prelungi prin acordul ambelor părți printr-o anexa la contract.
Art. 4. TERITORIU. EXCLUSIVITATE
4.1. Având în vedere că obiectul prezentului contract vizează vânzarea de bunuri cu conținut digital și a serviciilor digitale puse la dispoziție de către Beneficiar, iar acestea se desfășoară preponderent în mediul online, potențialii clienți pot fi situați atât pe teritoriul României cât și în afara țării, astfel părţile contractante înţeleg că Reprezentantul nu este limitat de granițele României în desfăşurarea activității de împuternicit al Beneficiarului.
4.2 În temeiul art. 2074 din Codul Civil, Reprezentantul se obligă ca, fără acordul scris și prealabil al Beneficiarului, să nu promoveze bunuri și/sau servicii similare Produselor, să nu negocieze, intermedieze, încheie, direct sau indirect (inclusiv prin Societăți Afiliate, prin angajați, directori, administratori, asociați sau sub forma unei asocieri, incluzând asocierea în participațiune, fuziuni, transfer de afacere și/sau sub o altă formă), în nume propriu, pe seama sa, sau în numele şi/sau pe seama oricărui concurent al Comitentului contracte privind bunuri și/sau servicii similare celor care fac obiectul prezentului Contract. 4.3 Părțile agreează în mod expres că beneficiarul are dreptul de a colabora și cu alți agenți/reprezentanți pentru același tip de contracte.
Art. 5. CLARIFICAREA ROLURILOR ȘI RESPONSABILITĂȚILOR: 5. 1 Caller: Responsabilitatea caller-ului este de a contacta și de a prezenta serviciile sau produsele către potențialii clienți. Poate include stabilirea primelor contacte, identificarea nevoilor clientului și prezentarea inițială a ofertelor. Caller-ul are un rol esențial în procesul de vânzare și comunicare cu potențialii clienți, fiind responsabil de:
Contactarea lead-urilor – sună potențialii clienți pentru a le prezenta produse sau servicii și pentru a evalua interesul acestora.
Calificarea lead-urilor – identifică nevoile și nivelul de interes al clienților pentru a determina dacă sunt pregătiți pentru următoarea etapă în procesul de vânzare.
Gestionarea informațiilor – înregistrează și actualizează corect datele clienților în platformele CRM, respectând cerințele de securitate și confidențialitate.
Programarea întâlnirilor sau demonstrațiilor – stabilește apeluri sau întâlniri pentru closer-i, care finalizează vânzarea.
Respectarea politicilor de confidențialitate – prelucrează datele personale conform reglementărilor legale (ex. GDPR), asigurând acces controlat și securizat la informațiile clienților.
Caller-ul este practic primul punct de contact, având un rol cheie în construirea relației cu potențialul client și în pregătirea acestuia pentru decizia de cumpărare.
5. 2 Closer: Responsabilitățile closer-ului vor include finalizarea negocierilor, închiderea tranzacției și delegarea catre Beneficiar a semnarii contractelor cu clienții. Closer-ul are un rol crucial în finalizarea procesului de vânzare, responsabilitățile sale fiind:
Preluarea lead-urilor calificate – primește clienții interesați de la caller și continuă discuția pentru a-i ghida spre achiziție.
Prezentarea detaliată a ofertei – explică beneficiile produselor/serviciilor, răspunde la obiecții și clarifică orice neînțelegeri.
Negocierea și încheierea vânzării – gestionează termenii vânzării și se asigură că tranzacția este finalizată.
Respectarea cerințelor legale și de confidențialitate – prelucrează datele personale în conformitate cu legislația (ex. GDPR).
Closer-ul are misiunea de a transforma interesul în acțiune concretă, adică achiziția efectivă Colaborare între Caller și Closer: Specifică modul în care caller-ul va transfera informațiile către closer și cum vor colabora pentru a încheia tranzacțiile. Tranzactia se considera incheiata la momentul incasarii in contul Beneficiarului a valorii stabilite in oferta de pret. Colaborarea între Caller și Closer este esențială pentru un proces de vânzare eficient și fluid. Aceasta presupune:
Transfer eficient de informații: Caller-ul oferă closer-ului detalii complete și precise despre lead-urile calificate, inclusiv nevoile identificate și obiecțiile ridicate.
Strategie comună: Ambele roluri colaborează pentru a stabili cea mai bună abordare pentru închiderea vânzării.
Feedback continuu: Closer-ul oferă caller-ului feedback privind calitatea lead-urilor și sugestii pentru îmbunătățirea procesului.
Alinierea obiectivelor: Ambele părți urmăresc același scop – conversia lead-urilor în clienți și construirea unei relații durabile cu aceștia.
Această colaborare eficientă maximizează șansele de succes în vânzări și optimizează experiența clientului. 5. 3 Setter: Un setter care trimite mesaje text, comentează la postări și interacționează prin mesaje cu lead-ul sau clientul are rolul esențial de a crea și menține relații inițiale cu potențialii clienți în mediul digital. Scopul principal al acestei activități este de a califica lead-urile și de a le ghida către o etapă ulterioară a procesului de vânzare, cum ar fi o întâlnire sau un apel de vânzare cu un closer. Optimizează timpul echipei de vânzări prin:
Inițierea conversațiilor prin mesaje text:
Trimite mesaje personalizate potențialilor clienți pentru a stabili un prim contact.
Abordează lead-urile cu întrebări relevante pentru a le evalua interesul și nevoile.
Interacțiune pe social media:
Comentează strategic la postările potențialilor clienți pentru a spori vizibilitatea și a crea un context de discuție.
Participă activ în conversații online pentru a construi relații autentice și a demonstra expertiza brandului.
Calificarea lead-urilor prin mesaje directe (DM):
Explorează nevoile și provocările lead-ului pentru a determina dacă există o potrivire cu serviciile oferite.
Identifică lead-urile calificate și le pregătește pentru discuții detaliate cu closer-ul.
Programarea întâlnirilor și apelurilor:
După calificare, stabilește apeluri sau întâlniri între lead și closer, asigurându-se că lead-ul este bine informat.
Construirea relațiilor:
Răspunde prompt la întrebări și preocupări, oferind informații relevante și de valoare.
Menține interesul și implicarea lead-urilor până la momentul vânzării.
Art.6.PREŢUL CONTRACTULUI, COMISIOANE, BONUSURI, TARGET LUNAR SI MODALITĂŢI DE PLATĂ , 6.1 COMISIOANE Comisioane din rezultatele generate de Prestator plata se va realiza diferențiat după cum urmează: 6.1.1 Comision 5% CALLER Comisionul pentru Reprezentantul numit CALLER este de 5% din valoarea vanzarii din încasarea integrala sau partiala (in cazul ratelor) in contul bancar al Beneficiarului a pretului produsului ofertat scazand din suma total incasată 16 %. Din suma incasata in contul bancar al Beneficiarului se scade 16% si din suma rezultata se stabileste comisionul de 5% acordat pentru reprezentantul numit caller. 6.1.2. Comision 10% CLOSER Comisionul pentru Reprezentantul numit CLOSER este de 10% din valoarea vanzarii din încasarea integrala sau partiala (in cazul ratelor) in contul bancar al Beneficiarului a pretului produsului ofertat scazand din suma total incasată 16 %. Din suma incasata in contul bancar al Beneficiarului se scade 16% si din suma rezultata se stabileste comisionul de 10% acordat pentru reprezentantul numit closer. În cazul Closer-ului, daca acesta inchide o vânzare cu un client din lista pusa la dispozitie de Beneficiar, Closer-ul va primi un comision de 10% din valoarea vânzării incasate fără 16%, pentru fiecare vânzare încheiată si incasate de Beneficiar cu clientul pus la dispoziție de Caller. In situatia in care CALLER-ul desfasoara, presteaza servicii pentru acelasi client prin activitatea de caller cat si de closer atunci acesta primeste doar comisionul de 10% definit pentru CLOSER, respectiv in cazul in care Closerul a facut si apelul, se va achita doar comisionul de closer. 6.1.3 Comision 7.5% PRODUSE TRIP WIRE pentru comenzi directe din site Comision de 7.5% pentru programe prin vanzare directa din cadrul platformei site annlouisemachedon.ro definite in cadrul contractului. In cazul in care produsele TRIP WIRE sunt vandute in cadrul unei activitati de CLOSER (intalnire video online) atunci comisionul este de 10% din valoarea vanzarii din încasarea integrala sau partiala (in cazul ratelor) in contul bancar al Beneficiarului a pretului produsului ofertat scazand din suma totala incasată 16 %. 6.1.4 Comision 2.5% SETTER Comision de 2.5% pentru Caller/Setter-ul, dacă acesta inițeaza conversații prin mesaje text, interacțiuneaza pe social media, califica lead-urile prin mesaje directe, Programeaza întâlniri și apeluri, ajuta la construirea relațiilor asa cum este specificat in Capitolul Roluri si Responsabilitati, sună un client din lista pusă la dispoziție de către Beneficiar și îl programează pentru întâlnirea de calificare, întâlnire care este susținută de către Closer și primește acceptarea din partea clientului, concretizată printr-o vânzare, atunci Caller/Setter-ul va primi un comision de 2,5% din valoarea vânzării fără 16%, pentru fiecare vânzare încheiată si incasata de Beneficiar cu clientul intermediat de Caller/Setter.
6.2 BONUSURI 6.2.1 Bonus 1– la 25 000 de Euro incasati in Contul Beneficiarului intr-o perioada de 3 luni calendaristice, indiferent de programele vandute, poti alege sa accesezi ca student unul din programele lui Ann-Louise Machedon, programe cu valoare intre 2000 de Euro si 3000 de Euro si sa primesti toate cartile scrise de Ann-Louise Machedon.
6.2.2. Bonus2 - la 37 500 de Euro, incasati in Contul Beneficiarului intr-o perioada de 3 luni indiferent de program, poti : - 1. Sa accesezi ca student unul din programele lui Ann-Louise Machedon, programe cu valoare intre 2000 de Euro si 3000 de Euro si - 2: Poti avea posibilitatea avansarii ca si Closer.
6.2.3 Bonus 3- la 75000, de Euro incasati in Contul Beneficiarului intr-o perioada de 6 luni calendaristice, indiferent de program, poti alege sa accesezi ca student unul din programele lui Ann-Louise Machedon, programe cu valoare intre 3000 de Euro si 5000 de Euro si poti avea posibilitatea avansarii ca Manager Echipa. In situatia in care Reprezentantul a primit Bonus 1 atunci perioada de calcul pentru Bonus 2 se face incepand cu o perioada noua de 6 luni. Mai exact Bonus 1 nu se suprapune cu Bonus 2 ca sume incasate de Beneficiar. Pentru a primi Bonus 1 + Bonus 2 sumele incasate de Beneficiar trebuie sa fie 100 000 euro intr-o perioada de cel mult 9 luni calendaristice.
6.2.4 Bonus 43% pentru Managerul de echipaprimeste toate comisioanele respectiv 5% caller, 10% closer plus 3% din performanta incasata a intregii echipe si gratuit locul in retreatul anual.
Perioada de desfasurare in 2024-2025este : 01.09.2024 – 28.02.2025
6.3 CONDITII DE CALIFICARE
Obiective Lunare - TARGET LUNAR Obiectiv specific de atins într-o lună (30 de zile calendaristice), stabilit în cadrul echipelor de vânzări, marketing sau departamentul axat pe performanță. Acest obiectiv este exprimat în termeni cantitativi (vânzări, lead-uri generate, apeluri efectuate) sau calitativi (creșterea satisfacției clienților, îmbunătățirea ratei de conversie).
6.3.1 CALLER obiective :
30 de apeluri zilnice , 150 de apeluri pe saptamana , 600 apeluri pe luna calendaristica (pentru acordare comision lunar). In cazul in care cerinta de apeluri zilnice nu este indeplinita la sfarsitul lunii comisionul se plateste la finalul lunii urmatoare.
Indeplinirea conversiei de 15% (rata conversie programarecalendly intalnire in zoom) din 600 de apeluri efectuate lunar pentru efectuarea a minim 90 de programari lunare de intalnire pentru closer.
Indeplinirea conversiei de 0.84% (rata conversie vanzare lunara) din 600 de apeluri efectuate lunar respectiv minim 5 Cursuri vandute cu valoarea totala incasata de 7500 Euro in contul Beneficiarului.
Target Lunar 5 Cursuri vandute cu valoarea incasata de 7500 Euro (pentru acordare Bonus)
6.3.2 CLOSER obiective:
2 programari calendy in zoom intr-o ora, 10 intalniri zoom intr-o zi, 90 intalniri zoom minin intr-o luna calendaristica
Indeplinirea conversiei de 6% (rata conversie vanzare lunara) din 90 intalniri efectuate lunar respectiv minim 5 Cursuri vandute cu valoarea totala incasata de 7500 Euro in contul Beneficiarului
6.3.3 SETTER obiective:
programarea a 150 de apeluri pe saptamana , 90 de programari intalniri zoom pe luna calendaristica (pentru acordare comision lunar) in urma inițierii conversațiilor prin mesaje text, interacțiunilor pe social media, programarea întâlnirilor și apelurilor: După calificare, stabilește apeluri sau întâlniri între lead și closer, asigurându-se că lead-ul este bine informat.
6.4 MODALITATI DE PLATA 6.4.1 Preţul se va plati prin transfer bancar sau în numerar. 6.4.2 Beneficiarul va achita sumele reprezentând comisionul Reprezentantului conform calculului prezentat mai sus, în numerar sau prin virament bancar, în contul indicat în preambulul prezentului Contract, în termen de cel mult 45 zile de la emiterea facturii de către Reprezentant bazată pe întocmirea rapoartelor lunare/actelor adiționale ce vor defalca/reprezenta veniturile obținute si incasate de Beneficir ca urmare a vânzărilor efectuate de către Reprezentant. 6.4.3 Toate comisioanele se vor calcula din prețurile de vânzare fără 16%. 6.4.4. In cazul in care Beneficiarul este platitor de TVA atunci toate comisioanele se vor calcula din prețurile de vânzare fără TVA. 6.4.5 Toate comisioanele se calculează doar după ce clientul a efectuat plata în contul BENEFICIARULUI. În situațiile în care clientul renunță la contract sau contractul încetează, independent de motive, având ca efect rambursarea prețului plătit de către client, Reprezentantul se obligă să returneze Beneficiarului comisionul perceput pentru un astfel de contract.
Art. 7 OBLIGAŢIILE PĂRŢILOR 7.1. Obligaţiile Beneficiarului sunt următoarele:
să întocmească listele de preţuri pentru produsele ce urmează a fi vândute de Reprezentant şi să le transmită acestuia;
să pună la dispoziţia Reprezentantului, gratuit, documentaţiile pentru bunurile și serviciile digitale comercializate;
să aducă la cunoştinţa Reprezentantului condiţiile comerciale dorite cu privire la preţ, termen de livrare, modalitate de plată, transport etc.;
să pună la dispoziția reprezentantului contractul pe care reprezentantul urmează să-l încheie cu clientul în numele și pe seama beneficiarului;
să comunice, în scris, Reprezentantului, orice modificare cu privire la bunurile/serviciile digitale pe care le comercializează;
să execute obligaţiile contractuale din contractele încheiate de Reprezentant, dacă acestea au fost aprobate în prealabil şi în acord cu instrucţiunile pe care le-a transmis Reprezentantului;
să achite comisionul cuvenit Reprezentantului, în condiţiile prezentului contract;
să anunţe Reprezentantul cu privire la evenimentele fortuite sau de forţă majoră intervenite în perioada derulării contractului şi să notifice încetarea lor, împreună cu actele atestatoare;
să participe alături de Reprezentant la soluţionarea litigiilor provenind din reclamaţii ale terţilor cu care au fost încheiate contracte în numele și pe seama beneficiarului;
se obligă să îl informeze pe reprezentant în termene rezonabile cu privire la acceptarea sau refuzul unei operațiuni de efectuat de către reprezentant;
se obligă să îl informeze pe reprezentant într-un termen rezonabil cu privire la acceptarea, refuzul ori neexecutarea unui contract negociat sau, după caz, încheiat de reprezentant.
7.2. Obligaţiile Reprezentantului sunt următoarele:
să informeze terţii cu care încheie contracte în numele și pe seama Beneficiarului despre calitatea sa de Reprezentant;
să se informeze asupra solvabilităţii şi credibilităţii terţilor, înainte de încheierea contractelor în numele și pe seama Beneficiarului;
să respecte condiţiile comerciale şi instrucţiunile de marketing ale Beneficiarului, precum și directivele/regulamentele beneficiarului cu privire la activitatea de promovare, politica acestuia și să comunice informații corecte clienților beneficiarului, indiferent de modalitatea de aducere a acestora la cunoştinţa reprezentantului de către beneficiar, inclusiv prin email, telefonic, în cadrul training-urilor organizate de către beneficiar etc;
să consulte permanent Beneficiarul, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, în timp util, să ia decizia cea mai bună, astfel încât să nu prejudicieze în nici un fel Beneficiarul;
să transmită Beneficiarului şi să-l informeze pe acesta cu privire la comenzile şi cererile de ofertă primite;
la cererea Beneficiarului, să remită, într-un interval de timp scurt informaţii şi înscrisuri privind credibilitatea şi bonitatea terţilor;
să prezinte Beneficiarului un raport lunar în care va indica lista clienţilor şi vânzările realizate, spre a facilita calculul comisionului cuvenit;
să nu divulge terţelor persoane know-how-ul, secretele de comerţ, inclusiv marketing-ul, furnizate de Beneficiar, atât pe durata contractului, cât şi ulterior.
Reprezentantul se obligă a efectua serviciul de la art. 2.1. până la încetarea contractului. Reprezentantului îi revine negocierea finală, cu respectarea indicațiilor de ofertare transmise de către Beneficiar, și încheierea contractului, prin intermediul datelor puse la dispoziție de către Beneficiar.
Reprezentantul se obligă să îndeplinească ordinele Beneficiarului cu bună credință și în cel mai scurt timp posibil, respectând legislația și regulile de comerț în vigoare,
punându-i la dispoziție Beneficiarului informațiile necesare referitoare la condițiile de tranzacționare acceptate de către clientul găsit. Prezentul contract nu va fi interpretat în sensul acordării unei exclusivități, Beneficiarul rezervându-și dreptul de a colabora și cu alți Reprezentanți.
Reprezentantul se obligă să respecte întocmai ofertele de preț furnizate de beneficiar, pentru fiecare produs în parte;
Reprezentantul se obligă să ţină în registrele sale evidenţe separate pentru contractele care îl privesc pe beneficiar;
pentru îndeplinirea prezentului mandat, reprezentantul se obligă să îndeplinească, personal sau prin prepuşii săi, obligaţiile care decurg din împuternicirea care îi este data, să protejeze interesele beneficiarului și să acționeze cu loialitate și cu bună credință;
să depună diligenţele necesare pentru negocierea şi, dacă este cazul, încheierea contractelor pentru care este împuternicit, în condiţii cât mai avantajoase pentru beneficiar;
dacă reprezentantul se află în imposibilitate de a continua executarea obligaţiilor ce îi revin trebuie să îl înştiinţeze de îndată pe beneficiar, sub sancţiunea plăţii de daune-interese;
se obligă să îl înștiințeze pe beneficiar în maximum 24 de ore de la primirea sau luarea la cunoştinţă indiferent de modalitate, cu privire la reclamațiile produselor vândute către clienți și să pună la dispoziția beneficiarului toate documentele / informațiile cu privire la aceste reclamații, oferind beneficiarului întregul support necesar soluţionării acestora.
Art. 8. CLAUZA DE CONFIDENŢIALITATE. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 8.1. Reprezentantul se obligă să păstreze confidențialitatea față de terți, să nu dezvăluie sub nicio formă și prin niciun mijloc, să nu utilizeze în nicio modalitate, fie direct, fie indirect, fie în folos propriu, fie în folosul altuia, niciun fel de materiale, acte, date, informații rezultate din/în legătură cu relația contractuală dintre părți sau altor aspecte confidențiale aparținând Beneficiarului, de care Reprezentantul a luat cunoștință în orice mod pe durata contractului. 8.2. Obligația de confidențialitate, astfel cum este prevăzută mai sus, se menține și după data încetării prezentului Contract. Prin informații confidențiale se înțelege orice informație aparținând Beneficiarului, autorilor sau terților cu care Beneficiarul are relații de afaceri sau privind activitatea acestora și care este transmisă de către Beneficiar în executarea Contractului, precum și orice împrejurare relevantă legată de Beneficiar (inclusiv, dar fără a se limita la cele prevăzute mai jos), indiferent dacă această informație a fost transmisă de către Beneficiar sau terți, primită de către Reprezentant în formă scrisă, orală sau în orice alt mod și care se referă inclusiv dar nelimitat la: 8.3 Planurile de afaceri, de marketing și financiare ale Beneficiarului, precum și ale clienților acestuia și/sau ale terților cu care are relații de afaceri sau cu care intră în contact prin natura activității desfășurate; 8.4 Secrete comerciale, know-how, conținutul materialelor audio/video, sistemul organizatoric, informațional și de management al beneficiarului, contractele încheiate cu clienții; 8.5 Informații referitoare la numele clienților și furnizorilor Beneficiarului, precum și orice alte informații referitoare la datele tehnice, financiare, comerciale, indiferent dacă în documentele respective figurează sau nu cuvintele “confidențial” ori “proprietate exclusivă”. 8.6. Reprezentantul declară și înțelege că va folosi informațiile confidențiale care îi parvin pe parcursul executării prezentului Contract numai în interesul și în scopul exercitării drepturilor și îndeplinirii obligațiilor sale, rezultate din prezentul Contract și se obligă să nu le transmită terților, indiferent de motiv și indiferent de forma în care ar putea fi transmise. 8.7 Orice declarații sau interviuri, precum și dezvăluirea oricăror informații către media în legătură cu bunurile și serviciile digitale se poate face de Reprezentant numai cu acordul prealabil scris al Beneficiarului, cu excepția situațiilor prevăzute expres de lege. 8.8 Fiecare Parte este răspunzătoare, în mod independent, de respectarea cerințelor legale aplicabile pentru prelucrarea în mod legal a datelor cu caracter personal în contextul activităților sale desfășurate în scopul executării Contractului. Fiecare Parte, atunci când va divulga celeilalte Părți date cu caracter personal privind angajații/reprezentanții săi în scopul executării Contractului, se va asigura că va divulga numai informațiile necesare acestui scop. În cazul în care una dintre Părți divulgă orice date cu caracter personal către cealaltă Parte, altele decât cele prevăzute în Contract și decât este necesar în vederea executării acestuia, aceste date vor fi șterse conform regulilor interne ale Părții destinatare, iar Partea destinatară nu își va asuma nicio răspundere pentru această prelucrare, orice divulgări nedorite sau alte incidente fiind în responsabilitatea exclusivă a Părții care divulgă astfel de date. 8.9. Pe durata executării Contractului, fiecare Parte poate colecta, stoca și utiliza mai multe categorii de date cu caracter personal necesare, inclusiv nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, semnătura în legătură cu reprezentanții legali sau angajații celeilalte Părți, sau alte persoane care reprezintă respectiva Parte. Aceste date pot fi colectate de la cealaltă Parte sau direct de la persoana vizată, cu respectarea prevederilor legale în materia protecției datelor. Aceste date cu caracter personal ale persoanelor vizate menționate mai sus sunt necesare pentru a permite Părților să încheie și să execute Contractul. 8.10. Reprezentantul este responsabil pentru toate datele cu caracter personal furnizate către Beneficiar, Beneficiarul considerându-l autorizat să furnizeze astfel de date. Reprezentantul are obligația ca datele să fie pe întreaga durată a Contractului, actuale, corecte și complete. 8.11. În măsura în care operațiunea de prelucrare a datelor cu caracter personal se întemeiază pe consimțământul persoanei vizate conform celor menționate mai sus, Reprezentantul, transferând datele cu caracter personal ale persoanelor vizate către Beneficiar, confirmă că a fost obținut consimțământul acestor persoane în mod corespunzător pentru prelucrarea datelor lor personale de către Beneficiar și își asumă întreaga responsabilitate în legătură cu aceasta. 8.12. Părțile se obligă să prelucreze datele cu caracter personal obținute în virtutea executării Contractului încheiat cu respectarea principiilor prevăzute de art. 5 alin. 1 din Regulamentul (UE) 2016/679. În sensul dispozițiilor prezentului Contract, datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt: nume, prenume, funcție, adresa de e-mail, număr de telefon, semnătura, serie și număr CI și alte date cu caracter personal a căror prelucrare este necesară pentru executarea Contractului. 8.13. Părțile au obligația de a implementa măsuri tehnice și organizatorice în vederea asigurării unui nivel de securitate corespunzător în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Părțile trebuie să protejeze datele cu caracter personal împotriva distrugerii, modificării, divulgării ilegale sau accesului neautorizat. 8.14. Fiecare Parte își asumă în mod independent responsabilitatea privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Încălcarea de către o Parte a prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 și a normelor general obligatorii adoptate în legătura cu protecția datelor cu caracter personal, nu poate fi apreciată ca o încălcare solidară și nu poate genera răspunderea solidară față de persoana sau autoritatea care constată această încălcare.
Art. 9. CLAUZA DE NECONCURENȚĂ 9.1. Pe durata Contractului, în/cu privire la Teritoriu și/sau pe lângă clientela beneficiarului, reprezentantul nu va promova, intermedia semnarea de contracte, nu va negocia contracte, nu va vinde, în nume propriu şi/sau în numele sau pe seama terţilor sau asuma obligații și se va abține de la a contracta alte reprezentări, direct sau indirect (inclusiv prin Societăți Afiliate, prin angajați, directori, administratori, asociați sau sub forma unei asocieri, incluzând asocierea în participațiune, fuziuni, transfer de afacere și sau sub o altă formă) având ca obiect servicii/produse identice, similare sau concurente cu bunurile și serviciile Beneficiarului sau oricare alte produse cu care se poate extinde lista bunurilor și serviciilor Beneficiarului, conform prezentului Contract. 9.2. În măsura în care această obligație este încălcată, reprezentantul va fi ținut să acopere prejudiciul generat beneficiarului.
Art. 10. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ 10.1. Toate drepturile ce decurg din dreptul de proprietate intelectuală asupra bunurilor și serviciilor digitale, precum și cursurilor, modelelor de curs, a oricărui material folosit de beneficiar în programul de curs, în timpul procesului de formare sunt proprietatea sau se află în folosința beneficiarului și sunt protejate de legislația în domeniul proprietății intelectuale. 10.2. Denumirea, logo-ul, conținutul Site-ului, elementele grafice și de design, fotografiile, imaginile, semnele, textele, materialele video, precum și orice alte materiale transmise sub orice formă către reprezentant (prin vizualizare directă pe site ori prin orice alte mijloace care aparțin sau au legătură cu Site-ul), precum și orice alte elemente ale site-ului sunt proprietatea beneficiarului și sunt protejate de legislația privind drepturile de proprietate intelectuală. 10.3. Reprezentanții nu dobândesc vreun drept de proprietate intelectuală asupra sau în legătură cu Site-ul și cu platforma Beneficiarului, cu întregul conținut al acestora ori asupra materialelor video, webinarelor, materialelor de învățare, metodologiilor, bazelor de date, cursurilor, testelor online, temelor, conținutului ș.a.m.d. (denumite Materiale) puse la dispoziție de către Beneficiar sau cu care Reprezentantul a avut contact. 10.4. În sensul articolelor precedente, Materialele pot fi utilizate de Reprezentant exclusiv în scopul pentru care acestea au fost puse la dispoziție. Este strict interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuirea totală sau parțială, în aceeași formă sau într-o formă modificată a Materialelor, în măsura în care acestea au fost furnizate Reprezentantului strict pentru îndeplinirea scopului prezentului contract. 10.5. De asemenea, Reprezentantului îi este interzis să realizeze acte care pot conduce la afectarea conținutului Site-ului și/sau a elementelor de securitate ale Site-ului ori a elementelor Site-ului menite să asigure protecția drepturilor de proprietate intelectuală și a datelor cu caracter personal. 10.6. Încălcarea prevederilor prezentului capitol va atrage răspunderea potrivit legislației în vigoare.
Art.10. MODIFICAREA ȘI ÎNCETAREA CONTRACTULUI 10.1 Prevederile prezentului Contract pot fi modificate, după o prealabilă notificare, cu acordul ambelor părți, prin act adițional, scris și semnat de părți. 10.2 Acest contract încetează în una din următoarele situații: a) expirarea duratei stipulate în contract; b) prin denunțare unilaterală de către oricare dintre părți, cu respectarea unui termen de preaviz de 3 de zile, prin transmiterea unei notificări scrise de denunţare, încetarea operând de drept fără nicio formalitate la împlinirea termenului de 3 de zile sau o data de incetare stabilita prin acordul partilor. c) prin rezilierea unilaterală a contractului de către oricare dintre Părți, în cazul în care cealaltă parte nu își îndeplinește în mod culpabil obligațiile asumate; d) alte cauze prevăzute de lege. 10.3. Rezilierea sau denunțarea unilaterală a contractului de către una din părți se face în baza unei declarații de reziliere sau denunțare unilaterală în condițiilor prevăzute în prezentul Contract. 10.4. Rezilierea nu va avea nici un efect asupra obligațiilor deja scadente între părți. 10.5 Prevederile acestui articol nu înlătura răspunderea părții care în mod culpabil a cauzat încetarea contractului. 10.6. La încetarea prezentului Contract, indiferent de motiv, reprezentantul se obligă să îi înapoieze imediat beneficiarului toate bunurile, datele, informațiile, materialele promoționale și echipamentele pe care acesta i le-a pus la dispoziție pentru a duce la îndeplinire prezentul mandat precum şi orice alte documente/bunuri primite pe durata sau în legătură cu executarea prezentului Contract.
Art.11. FORŢA MAJORĂ 11.1. Niciuna dintre Părți nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, aşa cum este definită de lege. 11.2. Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile de producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui. 11.3. Dacă în termen de 10 (zece) de zile de la producere evenimentul respectiv nu încetează, părțile au dreptul să-şi notifice încetarea de plin drept a prezentului contract fără ca vreuna dintre ele să pretindă daune-interese. Art. 12. DREPT DE RETENȚIE/DEDUCERE Reprezentantul nu are niciun drept de retenție asupra bunurilor, documentaţiei, materialelor, mostrelor aflate în proprietatea beneficiarului.
Art. 13. ALTE CLAUZE 13.1. Reprezentantul nu va fi îndreptățit să cesioneze și/sau să transfere drepturile și/sau obligațiile rezultând sau derivând din prezentul Contract către un terț fără consimțământul scris și prealabil al beneficiarului. 13.2 Reprezentantul declară în mod expres că deține autorizațiile prevăzute de lege pentru prestarea serviciilor ce formează obiectul prezentului Contract.
Art. 14. NOTIFICĂRI 14.1. În accepțiunea părților contractante, orice notificare adresată de una dintre acestea celeilalte este valabil îndeplinită dacă este transmisă la adresa/sediul prevăzut în partea introductivă a prezentului contract sau la adresa/datele de contact comunicate de către Părți în prealabil. În cazul în care notificarea se face pe cale poștală, ea va fi transmisă prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire și se consideră primită de destinatar la data menționată de oficiul poștal primitor pe aceasta confirmare. Dacă notificarea se transmite prin e-mail, sau sms sau whatsapp ea se consideră primită în prima zi lucrătoare după cea în care a fost expediată. 14.2. Notificările verbale se iau în considerare în măsura în care acestea sunt confirmate și în una din modalitățile descrise în prezentul articol.
Art. 15. LITIGII ȘI CLAUZE FINALE 15.1. Litigiile izvorâte din încheierea, executarea, modificarea, încetarea și interpretarea clauzelor prezentului contract se rezolvă pe cale amiabilă sau de către instanțele judecătorești competente din Bucuresti. 15.2. Prevederile prezentului contract se completează cu prevederile legislației române în materie, în vigoare. Prezentul contract intră în vigoare la data semnării lui de către părți și este supus legii române. În cazul în care oricare din prevederile din prezentul Contract este considerată ca fiind nulă, ilegală, nescrisă sau imposibil de pus în executare, din orice motiv, acest lucru nu va afecta legalitatea, valabilitatea şi punerea în executare a restului prevederilor din prezentul, iar Părţile convin să modifice, să suplimenteze sau să înlocuiască orice astfel de prevederi nule, ilegale, nescrise sau imposibil de executat cu prevederi legale, executorii şi valabile care să producă rezultatele economice cât mai apropiate de cele avute anterior în vedere de către Părţi, fără renegocierea niciunei prevederi esenţiale din prezentul Contract. 15.4. Pentru evitarea oricărui dubiu, Părțile agreează și confirmă faptul că toate prevederile, termenii și condițiile stabilite prin prezentul Contract: (i) au fost pe deplin negociate și agreate de comun acord de către părți înainte de Data Semnării; (ii) sunt pe deplin acceptate de către Părți și reprezintă intențiile reale ale acestora; ș (iii) nu vor putea fi considerate „clauze standard” în sensul prevăzut de către art.1202 din Codul Civil Român. 15.5. Părțile recunosc în mod expres și își asumă termenii și condițiile prevăzute în prezentul Contract, incluzând, dar fără a se limita la prevederile referitoare la: încetarea contractului (rezolutiune), orice drepturi de denunțare unilaterală, legea aplicabilă și jurisdicția, dreptul de a suspenda executarea obligațiilor acestora, limitarea răspunderii, limitarea dreptului de a opune excepții și orice alte clauze. Pentru evitarea oricăror dubii, Părțile confirmă faptul că dispozițiile prezentul Contract nu sunt și nu vor fi considerate „clauze neuzuale” conform art.1203 din Codul Civil Român. 15.6. Prezentul contract s-a încheiat azi, 23.02.2025 în 2 (două) exemplare originale, câte unul pentru fiecare parte.
poti gazdui o sedinta, un curs, o intalnire, online, atat audio video cat si doar audio
Prezentul contract a fost încheiat astăzi 23.02.2025
ACORD DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL Între: Societatea Sakya Provita SRL, persoană juridică română, cu sediul social în strada Aleea Cricovul Sarat 9, bl, N27, sc.1, ap.7 cam 2, Sector 4 , înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalului Bucuresti J40/9182/26.05.2021, având CUI/CIF 44334932, EUID: ROONRC.J40/9182/2021 , cont bancar: RO16UGBI0000502019387RON, telefon 0733779750, adresa de email contact@annlouisemachedon.ro, annlouise.terapeut@gmail.com, prin reprezentant legal Ann-Louise Samoila - Machedon, în calitate de Beneficiar si Numele Caller/Closer - Persoană juridică sau PFA, cu sediul în Adresă, înregistrată la [Registrul relevant] sub nr. [Număr], având CUI [CUI], reprezentată de [Nume Reprezentant], în calitate de Prestator, denumit în continuare "Prestatorul". Beneficiarul și Prestatorul sunt denumiți împreună "Părțile" și separat "Partea".
1. OBIECTUL ACORDULUI Prezentul acord reglementează condițiile în care Prestatorul va prelucra datele cu caracter personal în numele Beneficiarului, în legătură cu activitățile de vânzare și promovare a produselor online. 2. Statutul Părților conform GDPR 2.1. Beneficiarul stabilește scopurile și mijloacele prelucrării datelor cu caracter personal și, în consecință, are calitatea de Operator conform Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR). 2.2. Prestatorul va prelucra datele exclusiv în numele și pe baza instrucțiunilor Beneficiarului, având calitatea de Împuternicit (procesator).
3. DURATA ACORDULUI 3.1. Acordul intră în vigoare la data semnării de către ambele Părți și va rămâne valabil pe durata contractului de prestări servicii dintre acestea. 3.2. În cazul încetării contractului principal, acest acord va înceta automat, cu excepția obligațiilor care trebuie respectate ulterior, conform legislației aplicabile.
4. NATURA ȘI SCOPUL PRELUCRĂRII 4.1. Natura prelucrării: colectarea, stocarea, consultarea, modificarea și transmiterea datelor personale. 4.2. Scopul prelucrării: facilitarea procesului de vânzare a produselor online prin comunicare directă cu clienții și lead-urile.
5. TIPUL DE DATE ȘI CATEGORIILE DE PERSOANE VIZATE 5.1. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresa fizica, serie si numar CI, cod numeric personal, cont bancar, număr de telefon, adresă de e-mail și alte informații relevante pentru vânzare. Dacă este vorba de un lead, potențial client, informațiile relevante pentru vânzare ar putea include:
Nume și prenume
Date de contact (telefon, e-mail)
Informații despre interesele clientului (ex. tipuri de produse sau servicii de interes)
Istoricul interacțiunilor cu compania (ex. întrebări anterioare, solicitări de informații)
Detalii despre sursa lead-ului (de exemplu, cum a ajuns la tine: campanie publicitară, recomandare, etc.)
Aceste date ajută la personalizarea abordării și la gestionarea procesului de vânzare.
Dacă este vorba de un cursant,client informațiile relevante sunt:
nume, prenume, adresa fizica, cod numeric personal, numar si serie buletin , cont bancar, număr de telefon, adresă de e-mail și alte informații relevante pentru vânzare, facturare si pentru incheierea contracului.
Detalii despre cursurile achiziționate (ex. tematica cursului, nivelul, durata)
Data și ora la care cursantul s-a înregistrat
Progresul în cursuri (de exemplu, ce lecții au fost completate)
Modalitatea de plată aleasă pentru curs
Certificatul de absolvire (dacă este cazul)
Aceste informații ajută in procesul de redactare a contractului, emitere a facturilor cat si la la gestionarea accesului la cursuri și la oferirea unei experiențe personalizate pentru cursanți. 5.2. Persoane vizate: persoane fizice si juridice care au manifestat interes pentru produsele online oferite de Beneficiar sau sunt cursanti.
6. OBLIGAȚIILE PRESTATORULUI (ÎMPUTERNICITULUI)
6.1. Să prelucreze datele doar pe baza instrucțiunilor scrise ale Beneficiarului. 6.2. Să utilizeze exclusiv soluțiile tehnice puse la dispoziție de Beneficiar, respectiv platforma MiniCRM Zrt, pentru prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal.
6.3. Prestatorul ia la cunoștință că toate datele sunt securizate în cadrul platformei MiniCRM Zrt, pentru care Beneficiarul a încheiat un contract de furnizare de soluții CRM cu MiniCRM Zrt în calitate de furnizor. 6.4. Să asigure măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor. 6.5. Să informeze Beneficiarul despre orice incident de securitate în termen de 24 de ore. 6.6. Să nu divulge sau transmită datele către terți fără acordul scris al Beneficiarului. 6.7. Să șteargă sau returneze toate datele cu caracter personal la încetarea acordului, conform instrucțiunilor Beneficiarului.
7.OBLIGAȚIILE ȘI RESPONSABILITĂȚILE BENEFICIARULUI 7.1. Să furnizeze instrucțiuni clare și legale privind prelucrarea datelor. 7.2. Să evalueze periodic conformitatea Prestatorului cu prevederile acestui acord. 7.3. Să răspundă solicitărilor persoanelor vizate privind exercitarea drepturilor acestora, cu sprijinul Prestatorului. 7.4. Beneficiarul declară că înțelege și își asumă responsabilitatea în ceea ce privește respectarea legislației aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv în lipsa unei înregistrări formale ca operator.
8. MĂSURI DE SECURITATE Prestatorul va implementa măsuri adecvate de securitate, inclusiv:
Respectarea protocoalelor și cerințelor de securitate impuse de platforma MiniCRM Zrt, utilizată pentru stocarea și prelucrarea datelor.
Acces controlat la date; asigurat prin platforma MiniCRM.
Controlul accesului se poate face prin autentificare (ex. parole, autentificare multi-factor), permisiuni (ex. roluri diferite pentru utilizatori), și limitarea accesului la datele strict necesare pentru îndeplinirea sarcinilor. Acest protocol ajută la protejarea datelor confidențiale și previne accesul neautorizat.
Autentificare securizată; asigurat prin platforma MiniCRM
Criptarea datelor sensibile; asigurat prin platforma MiniCRM
Backup regulat și protejat; asigurat prin platforma MiniCRM
9. RĂSPUNDEREA privind PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Prestatorul răspunde pentru orice încălcare a acestui acord care cauzează prejudicii Beneficiarului sau persoanelor vizate. Beneficiarul poate solicita despăgubiri în conformitate cu legislația aplicabilă.
7.5 Fiecare Parte este răspunzătoare, în mod independent, de respectarea cerințelor legale aplicabile pentru prelucrarea în mod legal a datelor cu caracter personal în contextul activităților sale desfășurate în scopul indeplinirii Acordului de Prelucarre a datelor cu caracter personal in vederea executării Contractului de prestare servicii. Fiecare Parte, atunci când va divulga celeilalte Părți date cu caracter personal privind cursantii, clientii sau potentialii clienti săi în scopul executării Contractului, se va asigura că va divulga numai informațiile necesare acestui scop. Cu ocazia înregistrării datelor și nici ulterior nu se va pune sub nicio formă la dispoziția Beneficiarului, a tertului MiniCRM sau a altor terti date speciale cu caracter personal. Se consideră date speciale cu caracter personal mențiunile privind originea rasială sau etnică, opinii politice, confesiunea religioasă sau convingerea filosofică, apartenența la sindicate, date biometrice sau genetice apte pentru identificarea persoanei fizice, date privind sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală. Cu ocazia înregistrării datelor se la dispoziția Beneficiarului, prin platforma MiniCRM urmatoarele date: nume, prenume, adresa fizica, cod numeric personal, numar si serie buletin , cont bancar, număr de telefon, adresă de e-mail și alte informații relevante pentru vânzare si pentru incheierea, redactarea si semnarea contracului dintre Beneficiar si client. În cazul în care una dintre Părți divulgă orice date cu caracter personal către cealaltă Parte, altele decât cele prevăzute în Contract și decât este necesar în vederea executării acestuia, aceste date vor fi șterse conform regulilor interne ale Părții destinatare, iar Partea destinatară nu își va asuma nicio răspundere pentru această prelucrare, orice divulgări nedorite sau alte incidente fiind în responsabilitatea exclusivă a Părții care divulgă astfel de date. 7.6. Pe durata executării Contractului, fiecare Parte poate colecta, stoca și utiliza mai multe categorii de date cu caracter personal necesare, inclusiv nume, prenume, adresa fizica, cod numeric personal, numar si serie buletin , cont bancar, număr de telefon, adresă de e-mail, semnătura în legătură cu cursantii, clientii sau potentialii clienti . Aceste date pot fi colectate de la cealaltă Parte sau direct de la persoana vizată, cu respectarea prevederilor legale în materia protecției datelor. Aceste date cu caracter personal ale persoanelor vizate menționate mai sus sunt necesare pentru a permite Părților să încheie și să execute Contractul. 7.7. Reprezentantul este responsabil pentru toate datele cu caracter personal furnizate către Beneficiar, Beneficiarul considerându-l autorizat să furnizeze astfel de date. Reprezentantul are obligația ca datele să fie pe întreaga durată a Contractului, actuale, corecte și complete. 7.8. În măsura în care operațiunea de prelucrare a datelor cu caracter personal se întemeiază pe consimțământul persoanei vizate conform celor menționate mai sus, Reprezentantul, transferând datele cu caracter personal ale persoanelor vizate către Beneficiar, confirmă că a fost obținut consimțământul acestor persoane în mod corespunzător pentru prelucrarea datelor lor personale de către Beneficiar și își asumă întreaga responsabilitate în legătură cu aceasta. 7.9. Părțile se obligă să prelucreze datele cu caracter personal obținute în virtutea executării Contractului încheiat cu respectarea principiilor prevăzute de art. 5 alin. 1 din Regulamentul (UE) 2016/679. În sensul dispozițiilor prezentului Contract, datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării sunt: nume, prenume, adresa fizica, cod numeric personal, numar si serie buletin , cont bancar, număr de telefon, adresă de e-mail, semnătura, și alte date cu caracter personal a căror prelucrare este necesară pentru incheierea redactarea si semnarea contracului dintre Beneficiar si client. 7.10. Părțile au obligația de a implementa măsuri tehnice și organizatorice în vederea asigurării unui nivel de securitate corespunzător în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Părțile trebuie să protejeze datele cu caracter personal împotriva distrugerii, modificării, divulgării ilegale sau accesului neautorizat. 7.11. Fiecare Parte își asumă în mod independent responsabilitatea privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Încălcarea de către o Parte a prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 și a normelor general obligatorii adoptate în legătura cu protecția datelor cu caracter personal, nu poate fi apreciată ca o încălcare solidară și nu poate genera răspunderea solidară față de persoana sau autoritatea care constată această încălcare.
10. ÎNCETAREA ACORDULUI 10.1. Acordul poate înceta prin:
Expirarea termenului;
Acordul scris al ambelor Părți;
Încetarea contractului principal.
10.2. La încetare, Prestatorul va returna sau șterge toate datele personale, conform instrucțiunilor Beneficiarului.
11. DISPOZIȚII FINALE 11.1. Orice modificare a prezentului acord se va face în scris și va fi semnată de ambele Părți. 11.2. Prezentul acord este guvernat de legislația aplicabilă din România și GDPR.